Αγγλικοί και Ελληνικοί Άτλαντες

Πήγαινε κάτω

Αγγλικοί και Ελληνικοί Άτλαντες

Δημοσίευση από abou Την / Το 14/1/2009, 12:03

Παρακάτω παραθέτω Ιατρικά Βιβλία - Άτλαντες..

1.Netter's Atlas of Human Physiology

Organ structure and function come alive with 282 of Dr. Netter's beautifully rendered color drawings and schematics. Each chapter progresses from the important overview relationships of organ system physiology down to the tissue, cellular, and subcellular levels.2.Sobotta Atlas of Human Anatomy, Version 1.5: 13th Edition in English

CD-ROM, in jewel case, presents all illustrations and tables from Sobotta Atlas of Human Anatomy, 13th edition, c2001. More than 1,500 illustrations and drawings from dissections, cross-sections, and classical relational anatomy.3.Netter Interactive Atlas of Human Anatomy v3.0

This interactive multimedia study tool is comprised of Netter's Atlas of Human Anatomy, Third Edition and a NEW special edition of Netter's Interactive Anatomy CD v3.0, which includes:
-965 Netter illustrations and images
-Audio pronunciations of every label, image title and image subtitle
-A handy movable magnifying window giving users a detailed close-up of any anatomy plate - up to 2x magnification
-A multi-level search tool and printing capability for both gray-scale and color4.Άτλας παθολογικής ανατομικήςΗ μικροσκοπική μελέτη των ιστοπαθολογικών αλλοιώσεων στα διάφορα όργανα αποτελεί τον ακρογωνιαίο λίθο στη διαδικασία της διάγνωσης στην Παθολογική Ανατομική. Η μικροσκοπική άσκηση στα πλαίσια της μελέτης των αλλοιώσεων σε βιοπτικό υλικό, χειρουργικά παρασκευάσματα και σε νεκροτομικό υλικό είναι απαραίτητη προϋπόθεση για τη θεμελίωση των παθολογοανατομικών γνώσεων και επιπλέον συμβάλει στη βαθύτερη κατανόηση των παθοφυσιολογικών μηχανισμών αλλά και στην κλινική εκδήλωση της νόσου.
Κατά την άσκηση στην αίθουσα των μικροσκοπίων των φοιτητών της Ιατρικής και της Οδοντιατρικής Σχολής στην Παθολογική Ανατομική, έγινε εμφανής η ανάγκη ενός βοηθητικού Άτλαντα Ιστοπαθολογίας.
Το βοήθημα αυτό δεν περιλαμβάνει όλες τις παθολογικές επεξεργασίες, αλλά τις κυριότερες από αυτές και ειδικότερα εκείνες οι οποίες διδάσκονται στα εργαστήρια του Μαθήματος. Οι ιστολογικές εικόνες προέρχονται από τα αντίστοιχα παρασκευάσματα του υλικού του Εργαστηρίου Παθολογικής Ανατομικής.

5.Έγχρωμος άτλας κλινικής αιματολογίαςΗ έκδοση ενός "Άτλαντα" με πλούσια εικονογράφηση των συνηθισμένων αλλά και πιο σπάνιων πρωτοπαθών και δευτεροπαθών διαταραχών του αιμοποιητικού ιστού είναι χρήσιμη για πολλές ειδικότητες βιολογικών και ιατρικών επιστημών -ειδικούς και ειδικευόμενους αιματολόγους, βιοπαθολόγους, παθολογοανατόμους, παθολόγους, παιδιάτρους ή ακόμη ιατρούς άλλης ειδικότητας. Επίσης, μπορεί ν αποτελέσει καλό βοήθημα για διδάσκοντες, σπουδαστές αλλά και για κάθε ενδιαφερόμενο να δει και πληροφορηθεί για οντότητες και καταστάσεις που είναι το αντικείμενο της σύγχρονης Αιματολογίας. Όλες τις παραπάνω ανάγκες καλύπτει με ιδιαίτερη επιτυχία ο "Έγχρωμος άτλας κλινικής αιματολογίας" των Victor Hoffbrand και John Pettit. Ο Άτλας διακρίνεται για την εξαιρετική ποιότητα των εικόνων αλλά και για την αφθονία τους, που αποσκοπεί στο να καλύψει όσο γίνεται πληρέστερα κάθε ζήτημα. Επίσης, εκτός από τις συνήθεις, μικροσκοπικές απεικονίσεις κυττάρων και ιστών παρατίθενται και εικόνες από πραγματικές αναλύσεις που είχαν πραγματοποιηθεί με τις εξελιγμένες και σύνθετες νέες τεχνικές. Παράλληλα, το κείμενο που συνοδεύει και επεξηγεί τις εικόνες είναι διατυπωμένο με σαφήνεια, ενημερωμένο για τις σύγχρονες εξελίξεις και πράγματι προσφέρει ουσιαστική γνώση.

6.Άτλας ανατομικής του ανθρώπουΛεπτομέρειες
Κωδικός προϊόντος B75360
ISBN 960-394-048-8
Γλώσσα Ελληνικά
Μήνας Έκδοσης --
Έτος Έκδοσης 2000
Τόπος Έκδοσης Αθήνα
Αριθμός Σελίδων 216
Εξώφυλλο Μαλακό εξώφυλλο
Τόμοι 0
Διαστάσεις 28χ21
Διαθεσιμότητα Κυκλοφορεί
avatar
abou
Author
Author

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 283
Ηλικία : 32
Ασχολίες : pc, μουσική, ταινίες, ποδόσφαιρο,
Registration date : 15/12/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.facebook.com/group.php?gid=28974617825&ref=mf#/profil

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης