3 θέσεις Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων μόνιμου προσωπικου σε ΓΝΑ Λαϊκό και ΓΝΑ ΚΑΤ

Πήγαινε κάτω

3 θέσεις Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων μόνιμου προσωπικου σε ΓΝΑ Λαϊκό και ΓΝΑ ΚΑΤ

Δημοσίευση από abou Την / Το 9/2/2009, 02:21

πιο αναλυτικά το άρθρο από την εφημερίδα τα Νέα

240 θέσεις μόνιμου προσωπικού σε νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας


δυστυχώς η εικόνα δεν ανοίγει περισσότερο για να δούμε καλύτερα τον πίνακαSad ..πρέπει να προμηθευτείτε την συγκεκριμένη εφημερίδα.

Νέο πακέτο προσλήψεων στον χώρο της υγείας φέρνει προκήρυξη για την πλήρωση 240 θέσεων μονίμου προσωπικού σε διάφορα νοσηλευτικά ιδρύματα όλης της χώρας.

Το σχέδιο προκήρυξης του υπουργείου Υγείας βρίσκεται ήδη στα χέρια του ΑΣΕΠ και είναι θέμα ημερών να δοθεί το «πράσινο φως» για την έκδοσή της. Πρόκειται ειδικότερα για 208 κενές οργανικές θέσεις διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων όλων των εκπαιδευτικών κατηγοριών, καθώς και 15 θέσεις μονίμων, οι οποίες προέκυψαν από επαναπροκηρύξεις θέσεων. Παράλληλα, έχει ανακοινωθεί και η πλήρωση 17 θέσεων μέσω των διαδικασιών του ν. 2643 για ειδικές κατηγορίες.

Το προσωπικό θα στελεχώσει τμήματα και μονάδες 62 νοσοκομείων και κέντρων υγείας που βρίσκονται σε 30 νομαρχίες της χώρας. Η μερίδα του λέοντος αφορά θέσεις Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (107 θέσεις), ενώ με την προκήρυξη θα καλυφθούν επίσης μία θέση Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, 48 θέσεις Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και 62 θέσεις Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης, ενώ υπάρχουν και άλλες 5 θέσεις, οι οποίες απευθύνονται σε υποψηφίους είτε Τεχνολογικής είτε Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης. Η προκήρυξη περιλαμβάνει θέσεις 19 διαφορετικών κλάδων και ειδικοτήτων νοσηλευτικού και παραϊατρικού προσωπικού. Τον μεγαλύτερο αριθμό θέσεων συγκεντρώνει ο κλάδος ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων, όπου θα προσληφθούν 42 άτομα, ενώ ακολουθεί ο κλάδος ΥΕ Βοηθών Θαλάμου με την προκήρυξη 34 θέσεων και ο κλάδος ΔΕ Παρασκευαστών με 30 προκηρυσσόμενες θέσεις.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να διαθέτουν τα αντίστοιχα πτυχία για την ειδικότητα κάθε θέσης, καθώς και τις σχετικές άδειες άσκησης επαγγέλματος, όπως αυτές ορίζονται ανά κλάδο. Παράλληλα, σε αρκετές ειδικότητες ορίζεται ως απαραίτητο προσόν και η γνώση χειρισμού Η/Υ- όπως για παράδειγμα για τις θέσεις ΔΕ Χειριστών Εμφανιστών ή ΔΕ Χειριστών Ιατρικών Συσκευών. Για τις κατηγορίες ΠΕ, ΤΕ και ΔΕ, οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους, ενώ για τις θέσεις της κατηγορίας ΥΕ ως κατώτατο όριο ηλικίας ορίζεται το 20ό έτος.

Όπως έχει ισχύσει μέχρι σήμερα σε προκηρύξεις του υπουργείου Υγείας, και αυτή τη φορά οι υποψήφιοι θα μπορούν να υποβάλουν μία μόνο αίτηση για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Δυνατότητα υποβολής δύο ή και περισσότερων αιτήσεων για την ίδια κατηγορία εκπαιδευτικής βαθμίδας υπάρχει στις περιπτώσεις που οι υποψήφιοι είτε κατέχουν περισσότερους του ενός τίτλους σπουδών που αντιστοιχούν σε διαφορετικό κλάδο ή ειδικότητα, είτε βασικό τίτλο σπουδών, ο οποίος είναι αποδεκτός σε διαφορετικούς κλάδους ή ειδικότητες.

Η πρόσληψη θα γίνει με σειρά προτεραιότητας, βάσει των μορίων που θα συγκεντρώσουν οι υποψήφιοι. Για την κατάταξη λαμβάνονται υπόψη οι τίτλοι σπουδών, η εντοπιότητα, η εμπειρία, καθώς και η γνώση ξένων γλωσσών.

Οι θέσεις του Ν. 2643/1998
Σε 17 ανέρχονται οι θέσεις που θα πληρωθούν από άτομα που προστατεύονται από τον ν. 2643/1998 και οι διαδικασίες πρόσληψης θα γίνουν μέσω του ΟΑΕΔ και του υπουργείου Απασχόλησης.

Ειδικότερα, για την κατηγορία πολυτέκνων προβλέπονται μία θέση ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΓΝΑ Λαϊκό, μία θέση ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΓΝΑ ΚΑΤ και μία θέση ΔΕ Χειριστών- Εμφανιστών στο Γ.Ν. Έδεσσας. Αντιστοίχως, μέσω της κατηγορίας τριτέκνων θα καλυφθούν μία θέση ΔΕ Χειριστών- Εμφανιστών στο ΓΝΑ Ευαγγελισμός, μία θέση ΤΕ Ιατρικών Εργαστηρίων στο ΓΝΑ Λαϊκό, μία θέση ΔΕ Χειριστών- Εμφανιστών στο ΓΝΑ Κοργιαλένειο- Μπενάκειο, δύο θέσεις ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ - Κ.Υ., καθώς και μία άλλη θέση ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο Παράρτημα ΕΚΑΒ Πάτρας. Για τα ΑΜΕΑ θα προκηρυχθούν μία θέση ΔΕ Παρασκευαστών στο ΓΝΠΑ Αγία Σοφία, μία θέση ΔΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο Παράρτημα ΕΚΑΒ Ηρακλείου και δύο θέσεις ΥΕ ΒΥΠ Βοηθών Θαλάμου στο ΓΝΘ Παπανικολάου και στο Γ.Ν. Χαλκίδας. Δύο θέσεις έχουν καθοριστεί για τα έμμεσα ΑΜΕΑ και συγκεκριμένα μία θέση ΥΕ ΒΥΠ Βοηθών Θαλάμου στο ΓΝΠΑ Αγία Σοφία και μία ΥΕ Πληρωμάτων Ασθενοφόρων στο ΕΚΑΒ ΑΘΗΝΩΝ- Κ.Υ.

Παράλληλα, στη σχετική υπουργική απόφαση προβλέπονται μία θέση ΔΕ Βοηθών Ακτινολογικών Εργαστηρίων στο ΠΓΝ Αλεξανδρούπολης για ανάπηρους πολέμου και τα τέκνα τους, και μία θέση ΥΕ ΒΥΠ Μεταφοράς Ασθενών για την κατηγορία Εθνικής Αντίστασης.

πηγή: www.tanea.gr
avatar
abou
Author
Author

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 283
Ηλικία : 32
Ασχολίες : pc, μουσική, ταινίες, ποδόσφαιρο,
Registration date : 15/12/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών https://www.facebook.com/group.php?gid=28974617825&ref=mf#/profil

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: 3 θέσεις Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων μόνιμου προσωπικου σε ΓΝΑ Λαϊκό και ΓΝΑ ΚΑΤ

Δημοσίευση από Pantelos Την / Το 13/4/2009, 05:44

ΚΑΛΗΜΕΡΑ,
ΘΑ ΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΑΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΝΕΟΤΕΡΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΥΡΗΞΗ ΓΙΑ ΤΟ ΓΝΑ ΛΑΙΚΟ ΚΑΙ ΓΝΑ ΚΑΤ...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Pantelos

Αριθμός μηνυμάτων : 7
Registration date : 13/04/2009

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Απ: 3 θέσεις Τεχνολόγων Ιατρικών Εργαστηρίων μόνιμου προσωπικου σε ΓΝΑ Λαϊκό και ΓΝΑ ΚΑΤ

Δημοσίευση από skaravaios Την / Το 14/4/2009, 12:12

Το ίδιο αναρωτιεμαι και εγώ!! Ψαχνοντας στο google δεν βρηκα αποτελεσματα ή τιποτα σχετικό.
Αλλα απο οτι βλέπω βγήκε νεα προκήρυξη απο τον ΑΣΕΠ. Μπορει οι θεσεις να συμπεριληφθησαν στην τωρινη προκηρυξη.

Παντως ας μη χανουμε την αισιοδοξία μας. Θα παροτρύνω και άλλα μέλη να συμμετέχουν στις συζητήσεις!!

ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΝΑ ΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΜΕΛΗ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΘΕΛΗΣΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΛΗ ΠΟΥ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑ ΘΑ ΨΑΞΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΒΡΟΥΝ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΟΥΣ(ΓΕΝΙΚΑ ΜΙΛΑΩ)!!

ΕΛΕΟΣ!! ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ 70 ΑΤΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΑΧΙΣΤΟΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ...ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ.!!

Twisted Evil
avatar
skaravaios

Άντρας
Αριθμός μηνυμάτων : 31
Τόπος : Όπου με πάει ο άνεμος!!
Ασχολίες : Λίγο υπολογιστή...λίγο μπάλα....λίγο γκόμενες....τηλεόραση.
Registration date : 26/11/2008

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης